Word zoals je wenst te zijn…

Dromen worden werkelijkheid voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven, dat schreef eens een Engelse schrijver en wat mij betreft slaat hij de spijker op zijn kop. Ik ben Daniëlle Teheux, een bevoorrecht mens, want ik lééf mijn droom. Dat ging natuurlijk niet vanzelf. Ontdek de reis die ik heb afgelegd, waardoor ik jou en je gezin kan helpen  bij het verwezenlijken van wensen en dromen.

Wie zijn bestemming kent,

vindt de weg

De twee belangrijkste voorwaarden om je dromen waar te maken zijn: geloven in jezelf en steun van je naasten. Ik heb dit zelf ondervonden. Pas tegen mijn veertigste geloofde ik daadwerkelijk in mijn droom en grootste passie: mensen en kinderen vanuit mijn coachkwaliteiten laten bloeien en groeien, want dat is waar ik gelukkig van wordt. Mijn gezin steunde mij, verwierp mijn twijfel. Ze geloofden in mij. Om mijn droom te verwezenlijken ging ik terug te schoolbanken in, verbreedde mijn horizon, kreeg nieuwe inzichten en overwon mijn faalangst. Ik leerde verantwoordelijkheid te nemen en grenzen aan te geven door krachtig en positief te communiceren. Ik bloeide en groeide en was een voorbeeld voor mijn kinderen. Ik liet het mijzelf en andere zien: je kunt zowel een liefhebbende, zorgzame moeder zijn als een onafhankelijke vrouw die zichzelf is en die vrij en gelukkig door het leven gaat.

Welke dromen of verlangens je ook hebt, je maakt ze waar zolang als je er maar in gelooft, er naar handelt en mensen om je heen toestaat je te helpen.

Dit pad en deze wijsheid heeft geleid tot de praktijk SKILLS Coaching Academy, waarin ik ouders en kinderen begeleid bij het (her)ontdekken van hun eigen dromen en verlangens. Ik leer ze om vanuit hun eigen wijsheid en kracht dromen te realiseren. Ik ben een gelukkig mens, want ik leef mijn droom terwijl ik kan zijn wie ik ben.

Ontdek hoe ook jij je wensen en dromen realiseert

Ook jij kunt bouwen aan je dromen zonder je omgeving tekort te doen. Neem de leiding over je leven, ontdek hoe je aan de benodigde inzichten komt waarmee je de juiste koers bepaalt. Ook jouw kinderen kunnen al jong leren ontdekken waar hun talenten liggen en hoe ze via een nieuwe manier van communiceren zich tot een gelukkige, zelfverzekerde, zelfredzame, onafhankelijke volwassene kunnen ontwikkelen. Alles wat je nodig hebt is inzicht, geloof en soms een helpende hand. Ik reik je die hand vol vertrouwen en bezieling. Laten we samen werken aan jouw bloei en groei of die van je kind.

Wat zeggen anderen?

Daniëlle Teheux heeft voor ons gezin een belangrijke rol gespeeld. Ons kind kreeg hulpmiddelen aangereikt en zijn zelfvertrouwen groeide. Er kwam inzicht en vooral meer rust. Nu staan we als ouders sterk om ons kind te begeleiden, ondersteunen en oplossingen aan te reiken.

Kirsteneen liefdevolle, zorgdragende moeder

Een talent van Daniëlle is haar empathisch vermogen. Haar betrokkenheid en inlevingsvermogen siert haar telkens weer. Ze vraagt door op je antwoorden en denkt mee in oplossingen zonder ze je op te leggen. Ze weet tot nadenken aan te zetten.

Elly BoerKind en jeugdtherapeut, pedagoog en counselor bij Cirkel gezinsbalans

Wij kregen alle tijd en aandacht, begrip, steun en positieve kracht van Daniëlle. Krachtig, betrokken en gepassioneerd, zo zou ik haar willen omschrijven.

Mama en zoondie weer gelukkig zijn!
Klaar om te worden zoals je wenst te zijn?

Ik ben gecertificeerd trainer/coach in:

Aisti coach

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij: