Heb jij nog wel plezier in het ouderschap?

In mijn praktijk zie ik veel ouders die twijfelen aan het ouderschap. Ze willen kinderen die luisteren maar ze willen de goede band niet op het spel zetten. Verlang jij hier ook naar? De ouderschapstrainingen van SKILLS | Coaching Academy helpen je hierbij. In mijn praktijk leer ik je hoe via je positieve en krachtige communicatie sterker in je schoenen staat terwijl je kinderen zonder strijd opgroeien tot zelfredzame en gelukkige volwassenen. Breng het plezier terug in je ouderschap en het gezin! 

Groeien in je rol als ouder

Je wilt graag een goede ouder zijn maar telkens weer verzanden jullie in ruzies over de opvoeding. Eigenlijk best logisch, vooral als je bedenkt dat je handelt vanuit de waarden en overtuigingen die je van jouw ouders hebt meegekregen. Zo is de één eraan gewend om alles met elkaar te bespreken terwijl dat voor de ander ondenkbaar is. Sommige ouders houden van strikte regels, andere houden het liever op overleggen. Maar ja, wie heeft het daarover vóórdat er kinderen zijn? De ruzies en problemen komen pas als ze er zijn en dan is je eerste impuls handelen zoals je dat van huis uit mee gekregen hebt. Je bent niet de enige. Ik spreek dagelijks ouders die hiermee worstelen. Je wilt groeien in de rol van ouder, maar waar begin je?

Naast oudercoachtrajecten, heb ik – speciaal voor ouders die het beste uit hun ouderschap willen halen – de training Bloei & Groei ouderschap © ontwikkeld.

Hiermee:

  • leer je krachtig en positief te communiceren
  • ga je leren denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden
  • ontdek je hoe je in gesprek blijft met elkaar
  • ben je meer ontspannen
  • zie je de toekomst met vertrouwen tegemoet
  • word je de ouder die je wilt zijn

De training Bloei & Groei ouderschap

Deze unieke ouderschapstraining bestaat uit 5 stappen. Bewust worden, Luisteren, Ontdekken, erkennen en Installeren. Deze stappen worden doorlopen in 3 workshops van ieder 2u30. Je kunt kiezen uit een ochtend- of avondprogramma.  Je krijgt inzicht in het/jouw ouderschap en in je ouder-zijn in het bijzonder. Na het afronden van de training ben je gesterkt met nieuwe vaardigheden, inzichten en mogelijkheden in je ouderschap en ouder zijn. Bij het doorlopen van de training schrijf je als het ware, je eigen handleiding voor een gelukkig en harmonieus gezinsleven. Kenmerkend voor deze ouderschapstraining: er is veel ruimte voor persoonlijke vragen.

Deze speciaal ontwikkelde ouderschapstraining kost € 150,00 . Dit is exclusief alle leermaterialen en de Bloei & Groei Toolkit ad €32,50. Extra: deelname geeft je toegang tot de besloten BLOEI & GROEI Ouderschap Facebook Community. Dit betekent: 24/7 toegang tot een besloten groep met informatie en inspiratie over ouderschap, opvoeding, bloei en groei, maar ook extra bonusmateriaal zoals tips, handige checklists en achtergrondartikelen.

Lees meer over deze bijzondere training of stel me je vraag.

Schuif je ook aan?

Aan tafel heb je aandacht voor elkaar. Je praat, luistert en komt vaak tot goede oplossingen. Naderhand voel je je een stuk beter en vaak vol nieuwe energie. Zo gaat het ook met de keukentafelworkshops. Wist je trouwens dat met andere ouders over opvoedingsknelpunten praten heel bevrijdend werkt?

 Tijdens de keukentafelworkshops:

  • leer je op een oplossingsgerichte manier naar situaties binnen je gezin te kijken
  • krijg je (zelf)inzicht
  • ontdek je hoe je kind of puber het beste helpt
  • krijg je praktische tools die je meteen kunt toepassen
De gezellige keukentafelworkshops zijn op een ochtend of op een avond te volgen en zijn bedoeld voor kleine groepjes (maximaal 6 deelnemers). Deelname kost slechts € 25,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers.  Keukentafelworkshops kunnen op verzoek ook individueel gegeven worden.

Ga naar de agenda voor data: