Zorg voor jezelf

Zorg jij steevast meer voor anderen dan voor jezelf? Wil jij altijd alles zelf doen en heb je moeite met de touwtjes uit handen te geven? Of vind jij nee zeggen juist lastig en pas jij alsmaar aan de ander aan? Heb jij een eigen bedrijf en twijfel je aan je eigen kunnen? Wil je meer balans tussen je bedrijf en je gezin? Vind je het moeilijk om hulp te vragen? Dit zijn slechts een paar voorbeelden waardoor veel mensen tegenwoordig vastlopen. Jij ook? Voel jij je ook zo uitgeblust en moe? Je weet dat voor jezelf zorgen belangrijk is en toch voelt kiezen voor jezelf als egoïstisch. Herken jij jezelf hierin? Wil jij je weer energiek voelen, puur geluk ervaren en het leven leiden waar je altijd al van gedroomd hebt? Dan is zelfzorg essentieel. Ontdek je patronen, leer ze te doorbreken en geleidelijk aan beter en zonder schuldgevoel voor jezelf te zorgen. Lees verder of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

*Dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek.

Leven is topsport geworden

Een perfect leven, een eigen bedrijf, een druk sociaal leven en een stel goed opgevoede, getalenteerde kinderen. Dat lijkt wel hét doel van de 21e eeuw. Het voortdurend streven naar het allerbeste heeft echter ook nare gevolgen. Het voelt als topsport waarbij de druk steeds groter wordt. Je brandt op waardoor je jezelf, je gezin, familie of  klanten steeds vaker teleurstelt. Je zit in een spagaat. Erover praten doe je niet of nauwelijks. Ook op social media laat je je in de regel van je mooiste kant zien, terwijl je in werkelijkheid keihard worstelt om alle ballen hoog te houden. Toch zie ik daarin langzaamaan verandering komen. We willen onszelf zijn, ons vrij en gelukkig voelen. We ontdekken dat niet perfect ook goed is en leren dat imperfectie juist heel krachtig kan zijn. Ontdek het zelf via de oplossingsgerichte zelfzorg coaching of training van SKILLS | Coaching Academy.

Via oplossingsgerichte zelfzorg coaching en training:

 • krijg je door zelfreflectie inzicht in je patronen en barrières
 • leer je imperfectie accepteren en zelfs toe te juichen
 • durf je, zonder schuldgevoel, voor jezelf te kiezen
 • groeit je zelfvertrouwen, óók als ondernemer
 • verbetert de relatie met je partner, gezin, familie en vrienden
 • ontdek je wat je nodig hebt om jouw ideale ondernemerschap te realiseren
 • is je leven in balans
 • neemt je energie blijvend toe
 • ben je in staat om op eigen kracht jezelf verder te ontwikkelen
 • ben je meer dan ooit jezelf
 • verwezenlijk je je dromen

Wil je meer weten? Vraag dan een telefonisch kennismakingsgesprek aan en kijken we samen naar jouw zelfzorg aandachtspunten.

Hoe werkt het?

Ik benader jouw aandachtspunten en wensen altijd gestructureerd via 3 stappen. Eerst inventariseer ik wat er bij je speelt. Dat doe ik via gesprekken of (familie- en werk) opstellingen. Daarna maak ik een persoonlijk stappenplan dat we vervolgens gaan uitvoeren. In dit oplossingsgerichte stappenplan staan de vaardigheden die we gaan oefenen via gesprekken, training of (rollen)spel.

 

 

Ervaringen van eerdere deelnemers

Geconfronteerd worden met de waarheid dat jij echt mág kiezen, echt kán kiezen is eerst een slag in het gezicht en daarna een goede duw in de rug! Dankzij Daniëlle schaam ik mij niet meer om me te uiten en te kiezen wat ik echt wil. Dankzij haar coaching kan ik situaties beter plaatsen en loslaten.

Jonge vrouw, 22 jaarStudente

Daniëlle, jij hebt mij zo geholpen met je aandacht en warmte, daar ben ik je zo dankbaar voor. Blijf wie je bent, je bent een geweldig mens.

Vrouw (59 jaar)Gehuwd en moeder van 3 volwassen kinderen

Ik zoek samen met Daniëlle de voor mij juiste balans tussen werk en privé, zodat ik én vrije tijd heb én mijn ambities kan realiseren. Ze houdt me een spiegel voor, waardoor ik me bewust word van mijn keuzes.

Onderneemster52 jaar

De coachingsessie van Daniëlle heeft mij geleerd hoe ik het beste met stressvolle situaties omga. Dankzij Daniëlle weet ik nu hoe ik mijn doelen kan bereiken en het beste in mijzelf naar boven kan halen met een positieve instelling.

Jonge vrouw (22 jaar)Studente

Met oplossingsgerichte zelfzorg coaching en training

 vind je eindelijk ruimte voor je persoonlijke bloei & groei.